Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Defender perlit szűrők


A Defender perlit szűrők a medencevíz tisztítására használt homokszűrők modern alternatívái, felületi szűréssel távolítanak el minden lebegő anyagot 1 µm-ig. Méretük, energiaigényük jelentősen kisebb a homokszűrőkénél, teljesítményük szabályozható, szűrési teljesítményük pedig magasabb.

A Neptune Benson vállalat által kifejlesztett Defender perlitszűrők nem csak Magyarországon, hanem világszerte népszerűek, hiszen a gyakorlatban is tapasztalható költségcsökkentést hoztak el az uszodatechnikába. Napjainkban már teljes aquaparkok épülnek erre a technológiára, hiszen egy rendkívül egyszerű szerkezet, olyan méretezéssel, ami szinte tönkretehetetlenné teszi.
A normál kivitelű és csökkentett magasságú szűrőket közösségi medencék és uszodák vizének szűrésére ajánljuk. Típustól függően elérhető 80-300 mm közötti nyers víz - szűrt víz csatlakozással (DN) és 50-100 mm közötti csatornacsatlakozással (DN). Üzemi átfolyási teljesítményük 15-604 /h között alakul, miközben a homokszűrőkhöz képest akár 75%-os helymegtakarítást eredményeznek.

A kisebb medencékhez tervezett, helytakarékos Defender Assero család valamennyi tagjának külső befoglaló mérete megegyezik, csak a bennük használt szűrőfelület mérete változik az adott medence igényeihez igazodva. Átfolyási teljesítményük 80-150 mm-es nyers víz - szűrt víz csatlakozási méret mellett 13-109 /h között van.

Webáruház készítés