Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Ipari előszűrők


Ipari előszűrőinket olyan víztisztító berendezésekhez ajánljuk, ahol a berendezés folyamatos működése kritikus szempont, a szűrés a visszamosás idejére sem állhat meg. A Hectron és VAF szkenneres dobszűrők mechanikus szűrést biztosítanak, eltávolítják a vízben lévő lebegő anyagokat, mielőtt azok a finomabb ultraszűrőhöz vagy fordított ozmózis (RO) szűrőhöz érnének. A ProStrainer uszodai hajfogó-előszűrőt pedig kifejezetten a Defender perlit szűrőkhöz tervezték.
A Hectron automata szkenneres dobszűrők kisebb méretű berendezések, melyek 0,5-1 µ-tól egészen 500 µ-ig képesek szűrni, 8-340 m3/h maximális térfogatáram mellett. A Saválló 316L acélból házzal készült álló elrendezésű szűrőben a szkenneres tisztítást elektromotor hajtja körbe.

A Hectron homokleválasztó hidrociklon előszűrőt finomszűrés esetén gyakran a Hectron szkenner szűrők előszűrőjeként alkalmazzák. Hatékonyan távolítja el a víznél nagyobb fajsúlyú üledékeket, valamint óvja a fúrt kutak lemezes hőcserélőjét.

A VAF szkenneres dobszűrő kombinált ipari előszűrő olyan alkalmazásokra, ahol egy durvább és finomabb előszűrésre is szükség van. Az öblítéshez nem használ elektromos áramot, hidromotor és mechanizmus hajtja végre a szkenneres öblítést, a szűrés folyamatos fenntartása mellett. Mérete széles palettán mozog, 976-3175 mm közötti hosszúsággal elérhető, míg térfogatárama a szűrőbetét típusától függően 63-1.258 m3/h között változik.

A ProStrainer uszodai hajfogó-előszűrőt kifejezetten Defender szűrőkhöz fejlesztette ki a Neptun Benson vállalat. A  3-4 mm-es lyukakkal ellátott kialakításának köszönhetően eltömődés mentes működéssel, és nagyon könnyű tisztíthatósággal rendelkezik. A ProStrainer előszűrőn a szennyeződés nem okoz nyomás veszteséget, ezzel energiát és karbantartási költséget takarít meg. Az előszűrő 80-500 mm-es nyers víz - szűrt víz csatlakozási átmérővel elérhető.

Webáruház készítés