Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Vegyszer mérő-szabályozó automatikák

Főkategória >Uszodai gépészeti berendezések >Vegyszer mérő-szabályozó automatikák

Az Evoqua által gyártott Depolox Pool Compact mellett a Neptun Filter saját fejlesztésű berendezéseit, a Genius vegyszer mérő-szabályozó automatikákat forgalmazza. A Genius termékcsalád koncepciója, hogy a garanciális problémákat egy kiváló termékkel minimalizáljuk. A klórszint és pH érték szabályozását a közösségi uszodáknál, fürdőknél a méretből adódóan manuálisan nem lehet precízen kezelni, ezért professzionális megoldást igényel.


11 termék
ALKATRÉSZEK


A Depolox Pool Compact mérő szabályozó műszer egy olyan berendezés, amely az uszodavizek szabad aktív klór koncentrációját, hőmérsékletét, ORP (Redox Potenciál) és pH értékét méri. Kémiai paraméterek mérésére szolgáló ki- és bemenetelekkel rendelkezik. A mért értékek segítségével vezérelhetők a vegyszeradagoló berendezések, úgy mint membrán vagy perisztaltikus vegyszaradagoló szivattyúk vagy klórgáz mágnesszelepek.

A Genius Basic Rx-pH mérő-szabályozó műszer Redox potenciál alapján adagolja a klórt a medence vízhez, klór koncentrációt tekintve pontatlan. Otthoni medencékhez, szökőkutakhoz ajánljuk.

A Genius pH Timer mérő-szabályozó a Dewan-50 adagolását időprogram, a pH csökkentő szer adagolását mért érték alapján látja el.

A Genius 3 CLK-pH mérő-szabályozó hagyományos gépészet és kevés elektronika mellé ajánlott klórcellás berendezés Gen 3 elektronikával, míg a Genius 4 CLK-pH nagyobb fürdőző terheléshez és frekvenciaváltós szivattyúk mellé ajánlott, mivel a Gen 4 elektronika kiszűri az elektromos hálózat zavarait.

A Genius Cs-pH mérő-szabályozó egy nagyon precíz klórszondával felszerelt berendezés, amely kifejezetten alacsony klórszint tartására is kiváló. A leghosszabb, 3-4 hónapos karbantartási ciklussal rendelkezik.

A GENIUS DW-pH mérő-szabályozó kifejezetten uszodai alkalmazásra ajánlott, nagy pontosságú mérőszondákkal ellátott berendezés, melyhez GENIUS Gen 4 elektronika tartozik.

A Genius mérő-szabályozó automatikákban a tapasztalatok alapján kialakított programokkal vezérelhető a vegyszeradagolás. Más gyártók műszereivel ellentétben a GENIUS mérő-szabályozó automatikák könnyen kalibrálhatók, és olyan funkciókat tartalmaznak, melyek a magyar fürdőkben szükségesek és fontosak.

Webáruház készítés