Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Stenner vegyszeradagoló szivattyúk


A Stenner vegyszeradagoló szivattyúk kifejezetten uszodai vegyszeradagolásra lettek kifejlesztve. A megbízható és tartós működés mellett a sokoldalúság, a gyors és könnyű szervizelhetőség és a precíz beállítási lehetőségek jellemzik őket.

A Stennner Classic fix vagy állítható adagolású szivattyúkat normál és magas nyomású rendszerekhez ajánljuk. A Stenner Econ FX és VX sorozat kiemelkedően gazdaságosan és egyszerűen karbantartható fix és állítható adagolású szivattyúk, míg a Stenner Econ LH/LD ugyanezen tulajdonságok mellett kivételes precizitással adagol extrém kis vegyszermennyiségeket. A Stenner Classic duplafejű kivitel pedig kifejezetten nagy méretű uszodákba ajánlott, nagy mennyiségű vegyszereket adagoló szivattyú.
A Stenner Classic 45 sorozata 0,025-6,3 l/h kihozatalra képes 50 Hz-en, normál nyomáson, míg magas nyomáson 0,025-2,8 l/h-ra.

A Stenner Classic 85 széria esetében ugyanezen körülmények között 0,038-10,7 l/h és 0,038-5 l/h kihozalra képes. A duplafejű 100-as termékcsalád normál nyomáson 0,038-12,6 l/h, míg magasnyomáson 0,038-2,5 l/h mennyiséget teljesít.

A Stenner Classic sorozat legnagyobb tagja a szintén duplafejű 170-es széria normál nyomású rendszerben 0,063-21,5 l/h, nagynyomású rendszerben pedig 0,063-4,3 l/h vegyszerkihozatalt garantál.

A Stenner Econ LH/LD kis mennyiségek adagolására specializálódott szivattyú 5,5 bar nyomáson 1,3-240 ml/h vegyszerkihozatalra képes, míg a Stenner Econ FX és VX 1,7-5,5 bar nyomáson 0,125-3,7 l/h-ra.

Valamennyi szivattyú alkalmazható pH csökkentő folyadék, klór (DINAX KLORIN vagy más hipoklorit folyadék) DEWAN, DINADOX vagy akár pelyhesítő adagolására is. A Stenner Classic és Stenner ECON perisztaltikus szivattyúk központi vegyszertárolás esetén is optimális megoldást nyújtanak, mivel könnyen kialakítható velük a adagolt vegyszer vezetékrendszere. Toldás nélküli adagolócső rendszer építhető ki, melyben szívott és nyomott rendszer is működtethető, a szivattyú tulajdonságainak köszönhetően.

STENNER CLASSIC SZIVATTYÚ LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMAI:

STENNER motor alkatrészei robbantott ábra

STENNER csőház alkatrészek robbantott ábra

STENNER adagoló-vezérlő alkatrészek, állítható típus - robbantott ábra

Kihozatali táblázat 45-ös sorozat

Kihozatali táblázat 85-ös sorozat

Vegyi ellenállási mutató

QP szivattyúfej fel- és leszerelése

STENNER CLASSIC munkacsőcsere:

STENNER ECON SZIVATTYÚ LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMAI:

Adagolható vegyszerek

Szállított folyadék mennyisége

Vegyi ellenállási  mutató

ECON robbantott ábra

STENNER ECON letölthető brosúra

STENNER ECON munkacsőcsere:

Webáruház készítés