Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


DLK 8x35 kézi mobil vízlágyító berendezés

DLK 8x35 kézi mobil vízlágyító berendezés
132 259 Ft / 167 969 Ft

Kézi működtetésű vízlágyítók pl. jacuzzik feltöltésére, egyéb háztartási és ipari célokra.

 

Kézi vízlágyító berendezés elsősorban olyan alkalmazásokra,
ahol csak bizonyos időszakonként van szükség lágyvízre (pl. medencék, fűtőrendszerek feltöltése)

 

 • Alkalmazás:

  Főként olyan helyeken, ahol szakaszos lágyvíz-igény kielégítésére keresnek megfelelő megoldást. ((pl. fűtőrendszerek feltöltése, uszodák, medencék, jacuzzik részáramú feltöltése).

  A kézi vízlágyító berendezések esetében a regenerálást a felhasználás helyszínén, kézi úton lehet elvégezni, vegytiszta ömlesztett són (NaCl) keresztüláramoltatott víz segítségével.

   

  Használata egyszerű, szakmai felkészültséget nem igényel.

   

  A termékismertőt ITT tekintheti meg.

   

  Ha többet szeretne megtudni a vízlágyítókról keresse fel a Gyakori kérdések oldalunkat!

   

  Miért válassza a mi DLK vízlágyítónkat?

   

  • A fekete tartály strapabíró, polietilén (PE) tartály – hosszú távon is biztonságosan használható. Nem teszi tönkre a mozgatás, pakolás, nem úgy mint kék színű, száltekercselt alternatíváját, mely a mozgatást egyáltalán nem bírja. Az ilyen kék tartályokat kizárólag telepített, automata fejjel ellátott, kabinetes vízlágyítókba szabad beépíteni.

  • lágyító tetején lévő fej amerikai, szálerősített műanyagból van, használata minden más típushoz képest komfortosabb. Mivel ez az a rész, amit a lágyítás és regenerálás során a legtöbbet használunk, fontos, hogy könnyű, praktikus legyen a használata. A fej könnyebben csatlakoztatható, speciális oldható hollanderek vannak rajta külső menettel (más modelleknél gyakran előfordul, hogy a gyengébb minőségű műanyag fejbe becsavart bármilyen idom szétrepeszti a csatlakozást). Ezen kívül ebbe a fejbe sokkal könnyebb betölteni a sót, mint más típusokba.

  • A töltet német gyantából áll, nem kínaiból – ez lényegesen tartósabb.

  • Jól bírja az erősebb igénybevételt is. (Pl. használat utáni ki-bepakolás, elrakás stb.)

  • Saját 20 éves tapasztalatunk alapján válogattuk össze a berendezéshez használt alkatrészeket, anyagokat. Nekünk az a fontos, hogy Ön elégedett legyen a vásárolt termékkel, és ne kelljen az első használat után bosszankodva reklamálnia.

  • Kézi vagy automata vízlágyító vásárlása esetén behozott vízmintájának vízkeménységét ingyenesen megmérjük. Vásárláskor hozzon magával vízmintát!

   

  FŐBB ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

  • Fűtőrendszerek feltöltésekor: Mivel a vízkő nagyon

   jó hőszigetelő, a fűtési rendszerekben a hatékonyság

   drasztikusan lecsökken, ezáltal nő az energiafelhasználás

   – javasolt a fűtőrendszerek lágy vízzel történő feltöltése.

  • Uszodák, medencék, jakuzzik vízfeltöltése: Az uszodavegyszerek sem a túl kemény, sem a teljesen lágy vízben nem működnek optimálisan. A leghatékonyabb működéshez a medencevíz keménységét 5-10 nk° (német keménységi fok) közé kell beállítani, ezt teszi lehetővé a kézi vízlágyító berendezés.

  • Főként olyan helyeken, ahol szakaszos lágyvíz-igény kielégítésére keresnek megfelelő megoldást.

   

  KÉZI VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉSEK TÍPUSAI

  Típus

  Teljesítmény (m3/h)

  Kapacitás (m3/nk°/reg)

  Gyanta-töltet

  (dm3)

  Regenerálósó

  szükséglet (kg)

  Szállítás

  Névl.

  Max.

  DLK 8X17

  0,8

  1,1

  27

  8

  1,7

  futár / személyes

  DLK 10X17

  1,1

  2.2

  33

  10

  2,1

  futár / személyes

  DLK 8X35

  1.0

  1.3

  60

  18

  3,8

  futár/ személyes

   

 • Cikkszám
  CLACK-BER-0003
 • A speciális kationcserélő gyantatöltet a vízkövesedést okozó kalcium és magnézium ionokat nátriumionra cseréli, így készítve lágy vizet. Az ioncserélőgyanta-töltet bizonyos mennyiségű lágyvíz-termelés után a megkötött ionokkal telítődik, regenerálása válik szükségessé.

  A kézi vízlágyító berendezések esetében a regenerálást a felhasználás helyszínén, kézi úton lehet elvégezni, vegytiszta ömlesztett són (NaCl) keresztüláramoltatott víz segítségével. Ekkor az ioncserélő gyanta újra telítődik nátriumionokkal, ezáltal ismét képessé válik a lágyításra.

   

  A VÍZKEMÉNYSÉG ELLENŐRZÉSE

  Kézi vagy automata vízlágyító vásárlása esetén behozott vízmintájának vízkeménységét ingyenesen megmérjük. Vásárláskor hozzon magával vízmintát!

  Otthonában önállóan is leellenőrizheti a víz keménységét vízkeménységmérő teszterrel. (Mérési tartománya 0,5-30 nk° között van.)
   

  A vízlágyítók használati utasítását ITT letöltheti.

  1. Megrendelés:
   A megrendelést követően visszaigazolás, valamint díjbekérő kerül kiállításra a teljes összeg vagy egy része előreutalásához.
  2. Gyártás:
   Az utalás beérkezését követően a berendezést összeszereljük.
  3. Átvétel:
   A DLK 8x35 
   típust szükség esetén futárral is ki tudjuk küldeni. Amennyiben futárszolgálatot kívánnak igénybe venni, úgy a teljes összeg előreutalása szükséges.

   A csomagolási költség DLK 8x35 típus esetén: 2.900 Ft +áfa, a futárral történő megküldés költsége pedig: 2.000 Ft+áfa. A csomagolásra speciális dobozt használunk, csak így vállaljuk a vízlágyító megküldését futárszolgálattal, így tudjuk garantálni, hogy a terméket ne érje sérülés szállítás során.

   Természetesen a berendezés személyesen is átvehető, ez esetben készpénzzel, illetve bankkártyával lehet fizetni.

  4. Beüzemelés:
   A berendezés használatához nincs szükség szakemberre, a beüzemelés a használati útmutató segítségével megoldható, azonban a Neptun Filter Kft. szakemberei szükség esetén telefonon tudnak segítséget nyújtani.
  5. Üzemeltetés: A berendezés regenerálásához vákuum só szükséges, (ezt a Dinax Kft-nél tudja megvásárolni.). Figyelem! Só nélkül a berendezés nem tud lágyítani! A berendezést minden használat előtt regenerálni kell, így képes lágyvizet termelni.

   

Webáruház készítés