Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)

ÚJ
Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)
 • Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)
 • Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)
 • Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)
 • Blue Matrix vízmélység csökkentő medence platform (oldalfal nélkül)


Medencébe süllyeszthető, vízmélység csökkentő állvány, sétáló felülettel.

Alkalmazási területek:

 • vízmélység csökkentése pl.: tanmedencékben
 • jóga, aquafitness órákhoz - ha a medence egyébként túl mély
 • más célra használt medencék egyenetlen fenekének kiegyenesítésére - pl.: súlyfürdő medencéből biciklizős medence kialakítása
 • platform szigetek: gyerekek számára úszásoktatáshoz vagy egyéb játékokhoz, pihenőállomásként ugráláshoz, pl.: élménymedencékben

 • Hőfok tekintetében érdemes előre egyeztetni!

 • Cikkszám
  VEN-PLAT-003
  Státusz
  ÚJ    
 • A vízmélység csökkentő platformok minden esetben egyedi méretben készülnek, figyelembe véve a medence tulajdonságait és az igényeket.

  A platform jelenleg kék színben rendelhető.

  Különösen ajánljuk olyan esetekben, amikor a kész medence teljes átalakítása nem megoldható, viszont az igények változása miatt indokolt a vízmélység csökkentése (pl. tanuszodákban, tanmedencékben óvodások, kisiskolások úszásoktatása; ülőmedencébe pót ülőhelyek elhelyezése stb.)

  Amennyiben az érdeklődés gombra kattint, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel e-mailben a kapcsolatot és megküld Önnek egy rövid kérdéssort, amelynek megválaszolását követően tudjuk elkészíteni az árajánlatot. Az alábbiakban definiáljuk a fogalmakat, amelyekkel a kérdéssorban találkozni fog.

  A vízmélység csökkentő uszodai platform összeállítása a medencében történik, kisebb egységekből.

  Az alap platform sem az alsó sem a felső részen nem tartalmaz plusz korlátot vagy egyéb biztosítást, ezek szükség esetén opcióként rendelhetők:

  Alsó biztosítás: gyakorlatilag egy alsó „rácsozás”, arra való, hogy ne lehessen beúszni (esetleg beszorulni) a platform alá.

  Felső korlát: a platform teljes kerületén, vagy csak egy részén végigfutó korlát, mely elkülöníti, lehatárolja a platform felszínét. Kapaszkodni lehet benne, valamint pl. gyerekek számára megakadályozza, hogy leessenek róla. (A korlát magasságára az a javaslat, hogy maradjon a víz alatt, de majdnem a felszínig érjen és egyértelműen látható lehessen a medence mellől).

  Vízmélység a platformon: a platform felszíne és a vízfelszín közötti vízmélység. (Medence vízmélység mínusz platform magassága).

  Platform szintezése: Vízszintes vagy medence feneket követő.

  Vízszintes platform: A platform feletti vízmélység állandó. Ebben az esetben a platform kialakítása során figyelembe vesszük a medence esetlegesen változó mélységét. Ehhez (az árajánlat elkészítéséhez) szükséges lesz megadni a két végpont közötti szintkülönbséget (pl. 140-160 cm), majd később, a gyártáshoz pontos információ szükséges arról, hogy a platformnak melyik szakaszán indul a lejtés (emelkedés).

  Medence feneket követő platform: Ebben az esetben a platform követi a medence alját, a magassága végig állandó, így a felette lévő víz mélysége változik.

  Medence típusa: a medence típusának megadása segíthet a megfelelő platform kialakításában, minél több adatot tudunk, annál jobban tudunk Önnel együtt gondolkodni, és az optimális megoldást megtalálni. (Ezért fogjuk megkérdezni a medence alapadatait is – szélesség, hosszúság, mélység), valamint termál ill. gyógymedence esetén a víz hőfokát.

  Platform méretei:

  Szélesség, hosszúság, magasság. A platform magassága határozza meg a felette lévő vízmélységet. Kialakításánál a medence fenék szintezését is figyelembe kell venni. (Állandó vagy változó vízmélységet szeretnénk a platform felett.)

  Résméret: A résméret a műanyag szelvények egymástól való távolsága a platform felszínén. Óvódások, kisgyermekek úszásoktatásánál különösen fontos, hogy a résméret mekkora, hogy a résbe ne tudjon beleszorulni a lábuk. Az alapértelmezett résméret a FINA szabályozást követi: 8 mm.

  Platform elhelyezése: A platform elhelyezése során már a tervezésnél (ajánlatkészítésnél) figyelembe vesszük, hogy van-e valami kiszögellés azo(ko)n a fal(ak)on, amely mellé a platformot tervezik. Van-e esetleg létra, a létra eléri-e a platformot. Ebben az esetben a létrának négyféle méretét fogjuk megkérdezni: 1. belógás (a medence aljától számítva hány cm-től indul felfelé a létra – ez azért fontos, hogy a platform elkészítésénél ki kell-e kerülni a létrát, vagy az pont a platform fölött véget ér); 2. A létra szélessége (A rajzon „F” betűvel jelölve) 3. A platform szélétől számítva hány cm-nél kezdődik a létra; 4. Faltól való távolság: A létra hány cm-re nyúlik be a medencébe a faltól számítva. (A rajzon „E” betűvel jelölve)

  Létra méret

 • Platform összeszerelés bemutatóvideóért érdeklődjön elérhetőségeinken.

Webáruház készítés