Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Neptun Önvulkanizálódó szalag (25 mm x 3 m)

ÚJ
Neptun Önvulkanizálódó szalag (25 mm x 3 m)
 • Neptun Önvulkanizálódó szalag (25 mm x 3 m)
 • Neptun Önvulkanizálódó szalag (25 mm x 3 m)
1 858 Ft / 2 360 Ft

Az önvulkanizáló szalag alkalmas villanyvezetékek és elektromos kábelek kötésére, lezárására, szigetelésére, fedésére, azok védelmére, az összeillesztés korrózió védelmére, kívülről érkező nedvesség elleni védelemre.

További felhasználási területei: PVC csövek illesztéseinek lezárására, a csövek borítására, korrózióvédelmére, megrepedt csövek javítására. PVC csövek esetén a gravitációs vízelvezető csövek javítására javasoljuk, víznyomást a szalag csak nagyon kis mértékben tud megtartani.

A szalag nem lép reakcióba a védett felülettel és nem is hagy nyomot sem, így ideális választás ideiglenes javításokhoz is.

 

 • Hogyan használjuk a vulkanizáló szalagot?
  A szalaggal ellátott felszínnek tisztának és száraznak kell lennie, mentesnek mindenfajta por-, zsír-, olaj-, vagy más kőolajszármazéktól. A felhasználási területen pedig a hőmérsékletnek 0 Celsius-fok fölött kell lennie. A vulkanizáló szalag rendkívül rugalmas anyag, ezért egészen addig a pontig nyújtható, ameddig a szélessége körülbelül kétharmadára nem csökken. A szalagnak megfelelően kell feszülnie, amely nagyon fontos az önvulkanizáló hatás eléréséhez. A szalag felhelyezésénél figyeljünk oda rá, hogy az önvulkanizáló folyamatot a szalagok egymással való érintkezése fogja beindítani. Ezért az egymás utáni rétegek tekerésénél ügyeljünk rá, hogy mindig legalább 50%-os átfedést biztosítsunk közöttük, ami elősegíti a szalag szoros tapadását. 

 • Cikkszám
  CSJ-010-K
  Státusz
  ÚJ    
 • Csőjavító termékekről készült tájékoztatónkat letöltheti ide kattintva.

Webáruház készítés