Fizetési megoldás
Házhozszállítás információk

Fogyasztó-barát

Fogyasztó-barát

Tanúsítvány

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Hírek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Padló modul sávelválasztó kötélhez

ÚJ
Padló modul sávelválasztó kötélhez
 • Padló modul sávelválasztó kötélhez

Termékinformáció

Méretek: Ø 350 mm. Méretre készült magasság: H1 = a kerámia felső széle az alatta lévő mennyezetig (a fúráshoz szükséges teljes magasság).

Méret szerinti magasság: H2 = a kerámia felső széle a betonig.

Anyag: Rozsdamentes acél EN 1.4404.

Egységenként eladva

 •  

  A sávelválasztó kötelek tárolási megoldásai nagyban befolyásolják, hogy a kötelek mennyi ideig tartanak ki. A süllyesztő üreg használatának fontos előnye, hogy elkerülheti a tárolókocsikat a medence területén, és így elég szabad hely marad szabad hely mard más tevékenységekhez.

  A sávelválasztó kötél-süllyesztő üreg kiváló megoldás a nyilvános medencék számára, mivel a medencefedélzetre ágyazható, és a sávelválasztó köteleket egy pincetárolóba helyezi. Az összes Malmsten versenysávvonalhoz illik. Az alagsorban vagy szabadon, egy görgős szerkezeten lévő kampóról lóghatnak, vagy megfelelő tároló zsákokban tárolhatóak. A süllyesztő üreg egy védő görgős mechanizmussal van ellátva, amely megakadályozza a sávvonalak sérülését. Van egy csúszásgátló fedél, amelyet egy szerszámmal kell kinyitni, hogy elkerülhető legyen a baleset. Üregenként egy sávvonal használata ajánlott. A sávelválasztó kötél-üreg egyedi tervezésű, hogy illeszkedjen az Ön medencepadlójához, ezért szükségünk van az Ön egyedi méréseire. paramétereire.

   A csúszásgátló védőfedőlapot mellékeljük. A medencefedélzet kerámialapjaihoz igazodóan is testre szabható. A földkötés ajánlott. Minden betonba ágyazandó termékünk elektropolírozott a korrózió elleni extra védelem érdekében.

 • Cikkszám
  2010004
  Státusz
  ÚJ    
 • Anyag:

  Rozsdamentes acél 316L

  Méretek:

  H1, H2

  Átmérő:

  350 mm

 • Részletes termékleírás IDE kattintva érhető el.

Webáruház készítés